Mira Adanja-Polak i Vi – 23. novembar 2013.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Gost u emisiji je Nebojša Čović, član Privremenog veća grada Beograda, koji će u narednom periodu upravljati gradom.

U studiju je Srđan Verbić, koji se bavi naučnim obrazovanjem, radi u Zavodu za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja i član je žirija za dodelu nagrade "Kruna uspeha" koja se dodeljuje osmi put.

Upoznaćete francuske pedagoge sa visokog nacionalnog konzervatorijuma za muziku i igru u Parizu koji su u Beograd došli na poziv "Fondacije Milorad Mišković".  Milorad Mišković je naš proslavljeni nedavno preminuli baletski igrač.

Pred tradicionalni diplomatski bazar, supruge ambasadora akreditovanih u našoj zemlji biraju čime će se predstaviti na bazaru. Supruge danskog, američkog, japanskog, kineskog i finskog ambasadora – okupile su se u rezidenciji ruskog ambasadora, gde je Natalija Aleksandrovna Čepurin, supruga ruskog ambasadora, bila domaćin i gde su se dogovarale o zajedničkom nastupu.

Iluzionisti dolaze u Beograd da nas svojim umećima odvedu u svet nemogućeg, a mogućeg.

Smatra se da su najbolji maseri slabovide ili slepe osobe.

U studiju su slike Nebojše Zdravkovića, slikara koji je do sada izlagao širom sveta. Njegove slike nalaze se u važnim umetničkim knjigama, u privatnim kolekcijama i muzejima u zemlji i inostranstvu.


Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

2 komentara na “Mira Adanja-Polak i Vi – 23. novembar 2013.”

  1. Zahvalni smo i ponosni što Vas imamo na ovim prostorima zbog Vašeg profesionalnog odnosa, aktuelnosti Vaših sadržaja, lepog ponašanja i divnog izgleda. Hvala Vam.

    Odgovori
  2. Šta da Vam kažem, gospođo Miro, jedva čekam svaku Vašu emisiju. Puno Vam hvala, jedina emisija koja je vredna pažnje. Hvala Vam.

    Odgovori

Ostavite komentar