Mira Adanja-Polak i Vi – 23. novembar 2013.

 20.11.2013
Autor: Mira Adanja-Polak

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Gost u emisiji je Nebojša Čović, član Privremenog veća grada Beograda, koji će u narednom periodu upravljati gradom.

U studiju je Srđan Verbić, koji se bavi naučnim obrazovanjem, radi u Zavodu za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja i član je žirija za dodelu nagrade "Kruna uspeha" koja se dodeljuje osmi put.

Upoznaćete francuske pedagoge sa visokog nacionalnog konzervatorijuma za muziku i igru u Parizu koji su u Beograd došli na poziv "Fondacije Milorad Mišković".  Milorad Mišković je naš proslavljeni nedavno preminuli baletski igrač.

Pred tradicionalni diplomatski bazar, supruge ambasadora akreditovanih u našoj zemlji biraju čime će se predstaviti na bazaru. Supruge danskog, američkog, japanskog, kineskog i finskog ambasadora – okupile su se u rezidenciji ruskog ambasadora, gde je Natalija Aleksandrovna Čepurin, supruga ruskog ambasadora, bila domaćin i gde su se dogovarale o zajedničkom nastupu.

Iluzionisti dolaze u Beograd da nas svojim umećima odvedu u svet nemogućeg, a mogućeg.

Smatra se da su najbolji maseri slabovide ili slepe osobe.

U studiju su slike Nebojše Zdravkovića, slikara koji je do sada izlagao širom sveta. Njegove slike nalaze se u važnim umetničkim knjigama, u privatnim kolekcijama i muzejima u zemlji i inostranstvu.


Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

2 komentara

  1. Petar Mamužić
    |

    Zahvalni smo i ponosni što Vas imamo na ovim prostorima zbog Vašeg profesionalnog odnosa, aktuelnosti Vaših sadržaja, lepog ponašanja i divnog izgleda. Hvala Vam.

  2. Ljiljana Duračak
    |

    Šta da Vam kažem, gospođo Miro, jedva čekam svaku Vašu emisiju. Puno Vam hvala, jedina emisija koja je vredna pažnje. Hvala Vam.

Ostavite komentar

Error! This email is not valid.