Mira Adanja-Polak i Vi – 23. septembar 2007.

Nedelja, 16:03, Drugi program RTS-a

U Hramu svetog Save izloženo je Miroslavljevo jevanđelje – nije original. O tome govori Veljko Topalović, jedan od priređivača posebnog izdanja – kopije ovog značajnog dokumenta.

Gost emisije je Dejan Miladinović, umetnički direktor Madlenijanuma. Govori o predstojećoj premijeri mjuzikla „Jadnici“ i zahtevima prodavca licence za ovu predstavu.

Omaž Kseniji Zečević i njeno poslednje delo pred smrt „Rekvijem za Nikolu Teslu“.

Gost emisije je Tatjana Radosavljević, direktor Lekarske komore. Govori o licencama za lekare bez kojih oni neće moći da rade.

Džeri Hol, bivša supruga proslavljenog Rolingstounsa Mika Džegera, inače nekada proslavljena manekenka, više godina je angažovana u akcijama koje govore o važnosti redovnih kontrola za rano otkrivanje raka dojke. Susret sa njom u Londonu vredan je pažnje.

Aleksandar Josipović je igrač u „Mulen Ružu“ i javio se na konkurs za voditelja Beovizije i Evrovizije. Naš prvi susret bio je u Parizu. Pitamo ga koja su mu očekivanja od ovog takmičenja.

Videćete kakav hleb jedemo. O tome govori prof dr Gavra Kaluđerski.

Gost u studiju je Ruška Bergman, stilista, nakon uspešnog stajlinga Majkla Džeksona. Stilista je i najvećih filmskih reditelja i glumaca u svetu: Stivena Spilberga, Kire Najtli…

U studiju su eksponati  uoči izložbe „Kineski vez“ u Muzeju primenjene umetnosti.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar