Mira Adanja-Polak i Vi – 31. mart 2012.

Lek sa Kube o kome se govori i za koji kažu da leči rak pluća dao je veliku nadu pacijentima od ove teške bolesti. Ovaj lek nije registrovan od strane Agencije za lekove i ne može se primenjivati kod nas. O svemu ćemo više saznati od Tatjane Šipetić, direktora ove agencije.

Bili smo u poseti Miodragu Čitakoviću, direktoru drinsko-limske hidrocentrale u Bajinoj Bašti. Tamo odlazimo kada je neki problem, ali ovoga puta upoznajemo vas sa procesom rada značajnog postrojenja za proizvodnju struje.

Tri mlade umetnice, Sanja Kosanić, sopran, Tijana Dmitrović, flauta, i Ljubica Okilj, klavir, gosti su u studiju nakon koncerta održanog u Etnografskom muzeju.

Nikada ne znate šta nosi dan, a šta noć. Koliko čovek može da se izbori sa svojom savešću. Emitujemo Vam ispovest Vlade Trbovića, kome je jedini dom Centar za prihvat lica koja nemaju više kud.

Visoka poslovna škola strukovnih studija iz Novog Sada dobila je priznanje "Evropski kvalitet" Međunarodnog Sokratovog komiteta iz Oksforda, Velika Britanija, da je  jedna od vodećih na domaćem tržištu u oblasti obrazovanja, jer stalno poboljšava kvalitet i zato zaslužuje priznanje na međunarodnom nivou. To je prvo priznanje dodeljeno jednoj visokoj školi kod nas od strane ove institucije.

Nebojša Dugalić je u studiju i čita bajke za decu. Dobro je da ih čuju i odrasli.

Jedan od poznatih gravera Kristofla dolazi u Beograd, a u studiju ćete videti nekoliko remek-dela ove poznate  tradicionalne francuske kuće.

Nepravedni smo prema slepim miševima. Dajemo im karakteristike koje ove životinjice nemaju, a oni nas spasavaju od komaraca. Upoznali smo mr Milana Paunovića, koji se u Prirodnjačkom muzeju bavi ugroženim vrstama.


Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar