Mira Adanja-Polak i Vi – 26. oktobar 2013.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Da li moramo da koristimo GMO hranu? Da li možemo bez toga da uđemo u Evropsku uniju? Gost u emisiji je prof. dr Miodrag Dimitrijević, genetičar i stručnjak sa Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu.

Gost u studiju je Milan Janković, predsednik Privredne komore Beograda. Govori o opstanku malih i srednjih preduzeća, o tome kako mogu da prežive. Na dodeli nagrada onima koji su doprineli prizvodnji u svojim ustanovama, Janković pokazuje da preduzetništvo drži velike sisteme.

Da li je Josip Broz Tito imao sef? Profesor Oliver Antić, savetnik predsednika Srbije, bio je u sefu i govori o tome šta je video. Dušanka Subotić Homen, advokat porodice Karađorđević, govori o pisanim dokazima sadržaja pomenutog sefa. Kancelarija "Fila" radila je trideset godina na imovini Josipa Broza Tita. Da li je smrću Jovanke Broz proces nasleđivanja njegove imovine drugačiji? Gost u studiju je Dubravka Kosić, advokat.

Sahrana Jovanke Broz – sećanje i kako želimo da je zapamtimo.

Nova nacionalna avio-kompanija "Air Serbia" imala je prvi promotivni let za Abu Dabi.

Vrlo je važan human odnos sa teško obolelim pacijentom. Takav odnos je pola izlečenja. U poseti Onkološkom odeljenju KBC "Bežanijska kosa" i u razgovoru sa dr Vladimirom Kovčinom, saznajemo koliko je ta briga lekara važna i često presudna.

Poznati karikaturista Jugoslav Vlahović ovih dana izlaže svoje karikature i crteže u Parizu.

Slike u studiju izlaže Cile Marinković.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar