Mira Adanja-Polak i Vi – 3. oktobar 2009.

Subota, 14:05, Prvi program RTS-a

Gost emisije je prof. dr Dragan Simeunović, regionalni konsultant za pitanja nasilja pri Ujedinjenim nacijama. Tumači situaciju u kojoj smo se našli. Da li se iste stvari događaju i drugde?

Gost emisije je prof. dr Miodrag Ostojić, kardiolog. Govori o dokumentu koji je potpisao u Barseloni da se u medicinskim centrima širom Srbije postave i centri za interventnu kardiologiju kako bi što veći broj pacijenata sa infarktom bio spasen. Do sada su takvi pacijenti uglavnom dovođeni u Beograd i tu se često gubilo dragoceno vreme. Tu je i prof. dr Andre Terzić sa klinike Majo, pionir u terapiji matičnim ćelijama.

Intervju sa predsednikom Švajcarske Federacije Hansom Rudolfom Mercom, koji je i ministar finansija Švajcarske. Govori o želji da pomogne Srbiji.

Šta se nalazi u Trezoru Narodne banke Srbije? Ko može da uđe u trezor? Kako je obezbeđen trezor? O tome govori generalni direktor sektora za Trezor NBS Blaženka Robović.

Početak operske sezone u Madlenijanumu uveličavaju dve zvezde Metropolitena i Milanske skale. U operi Đakoma Pučinija zajedno pevaju Danijela Desi, sopran, i Fabio Armiliato, u operi "Madam Baterflaj".

Videćete slike Ane Kapor koja je imala izložbu u Beogradu, a živi i radi u Rimu.

U velikom broju modnih zbivanja odlazimo u Rumu i uveravamo se da su za kreativnost manje bitan novac, da je ideja najbitnija. Jelica Jovičić-Monja prikazuje na ulicama Rume neobičnu modnu reviju.

Videćete atelje Milice Salaski, čije slike ukrašavaju studio.

Cipele poznatih svetskih kreatora: Galijana, Đan Marka Lorencija…

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar