Mira Adanja-Polak i Vi – 27. decembar 2008.

Subota, 14:15, Prvi program RTS-a

Mladi bračni par koji ne može da ima dece pribegava veštačkoj oplodnji. Velika želja da imaju porod dovodi ih u kontakt sa privatnim klinikama koje se time bave. U emisiji je njihov identitet zaštićen kako bi izneli istinu o tome šta im se sve događalo. Njihova ispovest pred kamerama značajna je sve  parove koji se opredeljuju za veštačku oplodnju.

Uoči koncerta  "Gala Pučinijana" u "Madlenijanumu", u emisiji  govore Daniela Desi, sopran, Fabio Armiliato, tenor, i dirigent Alberto Veronesi. Koncert se održava povodom 11 godina postojanja "Madlenijanuma" i 150 godina od rođenja Pučinija, rođenog 22. decembra 1858. godine.

U  studiju je čuveni ansambl "Renesans", poznatiji u svetu nego kod nas. Održava koncerte kada god neko želi da se u svetu pohvali nečim što retko ko ima, a onda se niko ne seti da to javi medijima.

U domu vajara Dejana Prendića  vlada neverovatan mir. Posetila sam ga u Zemunu. Okružen svojom porodicom, sanja uvek dečji san, zaštićen od svega što je ružno. Svoje skulpture teško može da zadrži. Čim budu gotove, odlaze…

Videćete kako je jedno objavljivanje neobičnog umetničkog dela Milana Kosanovića dovelo do štampanja novogodišnjeg kalendara.

Gost u studiju je Marija Zečević, koja poklanja dva Samsungova televizora  dr Mariji Popin Tarić, internisti na odeljenju gerijatrije u Zemunskoj bolnici, koja sa svojim kolegama vodi računa o najtežim pacijentima.

Tijara prinzece Katarine Oksenberg.

TV zvezde – 50 godina TV.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar