Mira Adanja-Polak i Vi – 9. mart 2013.

Subota, 14:00, Prvi program RTS-a, uživo

Gost emisije je Zlatibor Lončar – direktor Urgentnog centra Srbije. Na toj dužnosti je 5 meseci. Pored pokretnog rendgena koji je obezbedio za ovaj osetljiv punkt u zdravstvu, govori o tome čega još nema.

Gost u studiju je Nikola Matović, flamenko gitarista, uoči svog koncerta.

Gost u studiju je Svetlana Manić, profesionalni izvršitelj, koja kaže da dug nikada ne nestaje i da se stalno uvećava.

Dr Nikola Čolakovski – regionalni vodeći ocenjivač kvaliteta i bezbednosti hrane, govori o tome šta jedemo i od čega sve zavisi kvalitet i bezbednost povrća.

Slike u studiju Zdravka Velovana, koji izlaže već 30 godina. Dobitnik je brojnih nagrada, velike nagrade za slikarstvo, počasne diplome, kao i nagrade "Paja Jovanović".

Dobili smo i novu harmoniku od 80 basova koju Nataša Babić iz Obranovca želi da pokloni detetu uzrasta do 10 godina. Javite nam se!

Koliko propisi u zakonu slede zdrav razum? Koliko ima nelogičnosti u propisima i aktima koji onemogućavaju da se invalidu pomogne? Slučaj  Dragana Ivanovića to najbolje dokazuje.

Harmoniku darodavca Lekse Stepančevića dobija devojčica Tijana Ilić iz Brestovca kod Bora koja ide u treći razred osnovne škole i drugi razred muzičke škole.

Upoznaćete Milanku Radišić koja je iz daleke Indonezije gde živi došla po svoje korene u Srbiju.

Videćete kako se reklamira veš u Parizu.

Čućete o čemu razmišljaju ljudi ovih dana.

Aleksandar Josipović, igrač iz Pariza, pokazuje kako se može oplemeniti i sakriti ružno gradilište.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

2 komentara na “Mira Adanja-Polak i Vi – 9. mart 2013.”

  1. Mnogo volim da gledam njene emisije, a pratim je od malena.:) Svaka čast za rad. Rezultati se vide. Poštovanje za profesionalnost. Više volim da pogledam jednu njenu emisiju nego nečijih dvadeset. Za Miru velika podrška u daljem radu.
    Pozdrav.

    Odgovori

Ostavite komentar