Novi termin za ekskluzive

Emisija jedne od naših najpoznatijih novinarki "Mira Adanja-Polak i vi" dobila je novi termin. Ekskluzivne priče i aktuelne goste, autorka sada predstavlja subotom u 14.15 časova na Prvom programu RTS-a.

– Televizijska šema je živa stvar i zato se menja. Ali za mene je to uvek bilo najbolje. Tako objašnjavam i moje trajanje i činjenicu da gledalište uvek ide za mnom i za programom koji žele da gledaju. Sećam se da su mi ekskluzivne emisije nekada bile emitovane čak i u ponoć – priseća se Mira Adanja-Polak i dodaje:

– Ja sam zadovoljna kada uradim emisiju kojoj dam prelaznu ocenu i kada i od drugih čujem da su je pohvalili. Uvek nađem nešto što ne nalaze drugi, a što se dešava oko nas. Kada se ništa ne dešava, otputujem da bih pronašla to nešto što se razlikuje. U principu, nisam nezadovoljna osoba. Gledaoci mi pišu, imam dosta pisama, mejlova… Oni prave program. Na meni je da osetim prave priče i da ih prezentujem javnosti.

Treću godinu zaredom ste na "Blicovoj" listi najuspešnijih žena…

Uspeh je da sam živa i zdrava. Da gledam sa optimizmom ispred sebe i da taj optimizam umem da prenesem na gledalište. Da me vole oni do kojih mi je stalo, da kada se osvrnem osetim neko zadovoljstvo, da sam uvek radila ono što volim i da uživam u svemu. Umem da se radujem. To je uspeh za mene. Ako me to svrstava u uspešne žene, onda je to pravi uspeh.

Šta ste novo spremili gledaocima u okviru serijala "Ekskluzivno"?

Nikada nisam umela da hvalim ono što uradim, ali postoje tri emisije koje su svetska ekskluziva. Jedna od njih koju spremam, govori o životu jedne naše žene koja je bila u samom vrhu britanske političke scene.

Koje su vaše dalje ambicije?

Da me nikada ne napusti moja radoznalost i energija jer ne mogu ni sve ideje koje imam u glavi da opslužim, a mnoge čekaju. A nešto mi je ovih dana posle par godina ipak uspelo. I to me raduje. Stalno se smejem. Nisam verovala…

(Milica Kuzmić, „Blic“, 1. novembar 2007)

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar