Volim da je sve pod konac!

Počinje nova "živa" sezona Mire Adanje-Polak na PTC 1, 14.00

Miru Adanju-Polak (na slici) od danas ponovo gledamo na istom mestu i u istom terminu. Autorka emisije "MAP i Vi" i serijala "Ekskluzivno" na PTC 1, poznata je kao radoholičarka, zato je prvo i pitamo da li se ovog leta uopšte odmarala?

– Jesam, naravno, ali čim bi mi se učinilo da je neka priča zanimljiva, prekidala sam i odmor i radila je. To me nije umorilo, jer sam u tome uživala. Otvorenih usta slušam priču, pa kako da je ne zabeleži kamera – kaže Mira Adanja- Polak?!

Imate li tremu ili neku vrstu uzbuđenja pred početak sezone?
 
– Imam tremu uvek kao da je prva emisija! Odgovornost je velika. Radim živi program i trudim se da sve bude u redu. Kada je baš sve onako kako hoću, "pod konac", gledaoci pomisle da je emisija snimljena, a svaka ide uživo. Imam tremu i treba mi podrška svih u studiju. Volim da su kamermani uz mene. Oni to znaju i tu su. To traje samo dok se ne uključi crvena sijalica na kameri. Kada je ugledam, sve ide kako sam zamislila.

Hoće li nova sezona doneti i neke izmene u vašem programu?

– Ako i menjam nešto, to nije svesno. Kažu da je svaka emisija različita, tako da se sama pravi, a ja sledim njen tok. Ništa nasilno ne menjam. Jer, zašto menjati ono što je gledano i dobro? Najviše me raduje što nam ljudi daju instrumente, a mi ih onda poklanjamo talentovanoj deci koja ne mogu da ih kupe.

Možete li izdvojiti neku priču iz serijala "Ekskluzivno" koji nas čeka i ove godine?

– Imam već nekoliko emisija iz te serije. Ona koja mi se još vrti u glavi snimljena je u Crnoj Gori, gde sam sa ronilačkim brodom četiri sata, po nemirnom moru, tragala za istraživačima američkog arheološkog broda "Herkules", a onda sam se oduševila onim što sam saznala… I gledaoci će.    

(K. Joković, „Novosti“, 18. septembar 2010)

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar