Umalo fatalni ishod – Uroš Ćertić – 28. oktobar 2018.

„Mira Adanja Polak – ekskluzivno“, nedelja, RTS 2, 15:40

Uroša Ćertića, mladog momka koji je došao iz Kanade, Mira Adanja-Polak srela je još 2011. godine. Pojavio se u Beogradu sa već zavidnom biografijom kaskadera, a autorki je bilo zanimljivo da ga ugosti u programu tako što bi u studio ušao na motociklu i ispričao sve o svojoj bogatoj profesionalnoj biografiji.

Uroš Ćertić na snimanju

Već poznat kao vozač brzih kola i motora, svoju veštinu pokazao je u velikom broju filmova i serija, a nastupao je u ludim uličnim vožnjama u Kaliforniji i započeo svojevrsni šou-program.

Uroš Ćertić i Mira Adanja-Polak

Radio je već tada na oko pedesetak filmova i serija holivudske A produkcije. Imao je žarku želju da se vrati u Beograd i sa majkom nastani na Dorćolu, odakle je i potekao.

Uroš Ćertić na setu

Govorio je tada o filmovima u kojima je učestvovao – “Noć u muzeju 2”, “Nemoguća misija 4”, “Bekstvo iz zatvora” i “Dosije iks”, o glumcima koje je sretao, kao i onima koje je dublirao.

Kadar sa snimanja scene

“Sve mi je to pokazivao, i svoje zavoje i povredu ruke u kojoj ima neke šrafove. Bila je to emisija iz serije „Ekskluzivno“ koja mi je ostala u sećanju zbog čistote i entuzijazma ovog mladog čoveka koji bira uvek opasno i izazovno, ne tako svestan svih opasnosti.

Uroš Ćertić u bolnici

I tada dolazi vest da se povredio na snimanju u Kairu i da je svoj život doveo u opasnost. Reč je o svetskoj produkciji, sve je izgledalo u redu, bar je on tako mislio…

Uroš stiže u Beograd…

Uroš Ćertić nakon povrede

Zatrpana sam snimcima, nalazima lekara i eto nove emisije koja treba da upozori, pouči, posavetuje i objasni zašto treba o svemu voditi računa, da sve treba proveravati nekoliko puta i da strast za poslom i novcem ne sme uvek biti u prvom planu, da je obavezno osiguranje veoma važno za sve što radite, kao i za rizike koji uvek vrebaju”, ističe Mira Adanja-Polak.

Lakše ćete pratiti šta radim i emisije koje želite da pogledate ako preuzmete aplikaciju za Android i iPhone.

Ostavite komentar